Transparencia

de Información

Transparència

 

El portal de transparència del PSPV-PSOE és un espai que recopila les declaracions de renda i de béns dels representants dels ciutadans. Així, qualsevol valencià podrà consultar el sou públic i els béns dels diputats autonòmics del PSPV en Les Corts i en el Congrés, així com també dels senadors. A més, en aquest portal es pot consultar el Contracte per l’Ètica, la Transparència i contra la corrupció que consta de 10 mesures concretes que els socialistes valencians ens comprometem a aplicar en totes les administracions públiques on tinguem responsabilitat de govern.

Des del PSPV-PSOE creiem que la transparència és alguna cosa que es fa, no que es diu i, per tant, hem de passar a l’acció per a acabar amb la corrupció que està fent un dany profund a la nostra societat i a la nostra economia perquè ens suposa més atur i comporta una insuportable fractura social.

La corrupció és un atac frontal als nostres valors ètics i un obstacle per a eixir de la crisi, destrossa moralment a una societat i també arruïna una economia. Per açò, els socialistes valencians apostem per la transparència perquè volem que la Comunitat Valenciana isca dels rànquings d’opacitat, volem situar a la nostra autonomia al capdavant en transparència.

Decálogo Transparencia

Idiomas »